Kontaktlencse illesztés és betanítás

Ha a kontaktlencsék használata érdekli:

◼️ de nem tudja, hogyan kellene elkezdeni
◼️ vagy talán már használt korábban kontaktlencsét, és szeretné felfrissíteni a tudását

Jó helyen jár!

Tapasztalt optometristáktól tanulhat

A kontaktlencse illesztése és betanítása szakértelmet igényel. Optometristáink magasan képzettek és tapasztaltak, így biztos lehet abban, hogy a legjobb kezekben lesz.

Mindenre kiterjedő oktatást kap

Optometristáink részletesen elmagyarázzák, hogyan kell helyesen behelyezni és eltávolítani a kontaktlencsét, valamint hogyan kell megfelelően ápolni és tisztítani azokat.

Személyre szabott tanácsadással

Minden szem más, és minden ügyfél más igényekkel rendelkezik. Optometristáink ezeknek megfelelően ajánljanak kontaktlencséket.

Folyamatos segítségnyújtással

A kontaktlencse viselése során felmerülő kérdések vagy problémák esetén szakképzett csapatunk mindig itt lesz, hogy segítsen és válaszoljon minden kérdésére.

Kamaszkorban a kontaktlencse-használat önbizalomnövelő hatása közismert
A megfelelő kézügyesség, tisztasági feltételek és felelősségérzet kialakulásától, vagyis általában 10-12 éves kortól javasoljuk a kontaktlencsék használatát. A 12 évesek rendszerint már rendkívül motiváltak, és ezért hihetetlenül gyorsan elsajátítják a kontaktlencse kezelésének biztonságos technikáját.

Egyedi esetekben, ha például a gyermek sportteljesítményét negatívan befolyásolja a szemüveg viselése, de megfelelő higiéniás érettségről tesz tanúbizonyságot, megpróbálhatjuk a lencse viselését fiatalabb korban is.

Elsőként az egynapos, eldobható kontaktlencséket érdemes kipróbálni, ha a kamasz- vagy tini gyermeke már "láthatatlan szemüveg"-re vágyik.
Fontos, hogy csak kiváló minőségű, szaküzletben vásárolt kontaktlencséket használjunk! 
KÉRJEN IDŐPONTOT!
Csak hívja a DR OPTIK rendelőjét Zugló szívében +36 1 460 8988, vagy adja meg az adatait és keresni fogjuk.
*
*
*