RÓLUNK

Öröm számunkra, hogy...
◼️ továbbképzéseket tarthatunk szakembereknek: védőnőknek, optometristáknak, látszerészeknek
◼️ gyakorlati oktatást biztosíthatunk a Semmelweis Egyetem optometrista hallgatóinak
◼️ rendszeresen felkérnek minket előadónak nemzetközi és hazai szemészeti konferenciákon
◼️ szakmai cikkeink jelenhetnek meg nemzetközileg elismert szakfolyóiratokban
◼️ gyakran kérik ki a szakvéleményünket - nemcsak itthon
◼️ a klinikai munkánk mellett kutatóként is tevékenykedhetünk
◼️ lehetőségünk van követni és az elsők között alkalmazni a gyorsan fejlődő szemészet újításait

A hivatásunknak élhetünk és segíthetünk a pácienseinknek: a legkisebbektől a legnagyobbakig
"2009 óta dolgozom a gyerekszemesz.hu magánrendelőmben, amelyet 2022-ben kibővítettem az Olvasószemüvegesek Szemészete szolgáltatásaival, valamint optikával.

Így jött létre a DR OPTIK, amelyhez tapasztalt szemészkollégák, képzett optometristák és látszerészek társultak."
A gyorsan romló, instabil dioptriák tökéletes korrigálása nagyobb szakmai kihívást jelenthet a stabil dioptriák korrekciójához képest
Egy egészséges ember az élete során jellemzően stabil dioptriákkal él: nem, vagy csak kis mértékben változik a fénytörési hibája. Kivétel általában két életszakasz: az egyikben akár meg is úszhatjuk a dioptriák rohamos változását, a másikban viszont már nem.

Ugyanis már gyermekkorban előfordulhat, hogy harcot vívunk a látásromlás megfékezéséért. Azonban a többség szerencsére ebből kimarad.

40-60 év között azonban már elkerülhetetlenül elér bennünket a gyors látásromlás a presbyop (öregszemű) életkorba lépéssel.

Csapatom olyan szakemberekből áll, akik ezen két kivételes, szemészeti szempontból kihívást jelentő korszak szemészeti problémáit a legkorszerűbb módszerekkel képesek megoldani. Bízzon bennük!

DR. SERFŐZŐ CSILLA PhD
DR OPTIK alapító, intézetvezető FICO szemész szakorvos, gyermekszemész, refraktív sebész

"Magyarország Első Magán Gyermekszemészete az 1983-ban alapított küldetésem, amely során már több tízezer gyermek látását vizsgáltam meg.

A 40. születésnapját viszont már a hasonló küldetéstudattal működő DR OPTIK csapatával ünnepeltem meg, mert úgy döntöttünk, hogy egymást erősítve, együtt folytatjuk tovább."
A gyermekek gyors látásromlása megregulázható: lassítható, leállítható, akár még vissza is fordítható 
Több mint 40 éve én lettem az első vállalkozó a gyermekszemészet területén, és a kollégáim így hívtak: hazánk első magán-gyermekszemésze.

Fő területeim a gyermekkori szemmozgászavarok, kancsalság, tompalátás, szemizombénulás, hályogok, szembetegségek diagnosztizálása, kezelése, megelőzése.

A csecsemők és óvodások szemészeti szűrővizsgálata terén hazánkban az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkezem.

Ezt szeretném megosztani és átadni a DR. OPTIK rendelőjében, amely a gyermekszemek egészségének és éles látásának megőrzését szolgálja.

DR. SOPRONI ANNA
Magyarország Első Magán Gyermekszemészetének alapítója, szemész szakorvos, gyermekszemész
Segíthetek, ha szürkehályog műtétre, retina lézerkezelésre, szemhéjműtétre van szüksége, esetleg zöldhályogos, makula degenerációs, cukorbeteg gondozott 
A szemészeti szakvizsgámat kiváló minősítéssel teljesítettem, majd részt vettem a zöldhályog tudományos kutatásaiban, és elnyertem a Fiatal Szakorvosok elismerő díját.

Fő területeim még a szürkehályog műtétek, valamint a szemhéjat, illetve a szem elülső szegmentumát érintő betegségek (kötőhártya, szaruhártya, szivárványhártya) kezelései.

Mindezek mellett a cukorbetegséggel kapcsolatos szemfenéki eltérések makula degenerációs diagnosztikája esetében is fordulhat hozzám.

DR. HERNÁDI KRISZTINA  
szemész szakorvos
Jó érzés megoldást nyújtani az emberek mindennapjait megkeserítő problémákra, mint migrén, frontérzékenység, koncentrációs zavarok, homályos látás, gyorsan fáradó szemek 
A kancsalság, a látásromlás, a látászavarok és a fejfájás okának diagnosztizálása és kezelése tartozik a specialitásaim közé.

A terápiás javaslataimat a legújabb kutatási eredmények és protokollok alapján állítom össze, mert az élethosszig tartó tanulás híve vagyok. Nem hagyom ki a továbbképzéseket és szemészeti konferenciákat.

A DR OPTIK mellett főállásban a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház- és Rendelőintézet adjunktusaként dolgozom.

DR. HILLER BERNADETT  
szemész szakorvos, gyermekszemész
Forduljanak hozzám bizalommal sürgősségi kórképekkel, szemhéj betegségek, szürkehályog, zöldhályog, szemfenéki eltérések esetén
Kiemelt jelentőségűnek tartom a páciensekkel való kommunikációt.

Számomra a legfontosabb küldetés, hogy a pácienseim úgy távozzanak a rendelésemről, hogy értik a betegségüket, illetve a további teendők fontosságát.

Nagyon fontos számomra a szakma operatív részében is jelen lenni. Erre biztosít teret a kórházi közeg.

Rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, illetve hazai és külföldi konferenciákon, ahol igyekszem a legkorszerűbb tudást és módszereket elsajátítani, hogy a pácienseimet a legmagasabb szintű ellátásban részesíthessem.

DR. SOMODI BOGLÁRKA
szemész szakorvos
Kóros szemészeti szövődmények diagnosztizálása és kezelése esetén számíthat rám 
Szakterületem a rövidlátás, a távollátás és az asztigmatizmus szemüveges korrekciója. Továbbá nagy gyakorlattal rendelkezem a zöldhályog és a szürkehályog ellátásában és követésében, a cukorbetegség és a magasvérnyomás szemészeti szövődményeinek diagnosztizálásában és kezelésében is.

Emellett kutatómunkát végeztem a képfeldolgozás és a neurodegeneratív betegségek retina szerkezetben kimutatható változásairól is.

Rendszeresen részt veszek továbbképzéseken, konferenciákon. 2017 óta a Dél-pesti Kórház Szemészeti Osztályán dolgozom, ahol több multicentrikus klinikai vizsgálatban is részt veszek.

DR. VARGA BOGLÁRKA ENIKŐ PhD 
szemész szakorvos
Optometriai továbbképzésekre és mesterkurzusokra járok, hogy a legprofesszionálisabb tudással felvértezve segíthessek rendkívüli esetekben is
Több mint 15 évet dolgoztam optikai területen Oroszországban, 2018 óta azonban már Magyarországon dolgozom.

Szeretem a munkámat, ezért folyamatosan tökéletesítem a szakmai ismereteimet, esettanulmányokat elemzek, újdonságokkal ismerkedem.

Mindez elengedhetetlen, mert rohamos ütemben fejlődik a technológia, beleértve az összetett: asztigmatikus, tórikus és multifokális lencsék kínálata is, amelyek főszerepet játszanak a 40 év felettiek látáskorrekciójában.

ZVEREVA ELENA  
diplomás optometrista
2000-ben kezdtem a pályafutásomat látszerészként, igy nagy tapasztalatom van a látáshibák korrigálása, és az új szemüveg használata és megszokása terén is
Szeretem a munkámat, ezért folyamatosan járok továbbképzésekre, hogy a legújabb technológiai újdonságokat illetően is naprakész legyek, mivel fontos számomra, hogy a hozzám forduló ügyfelek éles látását egyénre szabottan és a legkorszerűbb megoldásokkal segítsem.

Maximális empátiával állok ügyfeleim rendelkezésére, hiszen szemüvegesként pontosan tudom, hogy milyen érzés vizsgáltként egy látásvizsgálaton részt venni.

PÉK-HEGEDŰS ZSUZSANNA
diplomás optometrista
Az visz előre, ha a vásárlók jól érzik magukat az általam készített szemüvegükben, és az arcuk ékszereként viselik 
Hivatásommá vált a szemüvegek készítése, ennek a szakmának a szeretete, hiszen éles látást adhatok kicsiknek és nagyoknak.

Tudom, hogyan segíthetek a személyiséghez, az arcformához, a haj- és bőrszínhez tökéletesen illeszkedő, ideális szemüveg kiválasztásában, amely komfortos és stílusos kiegészítője lehet a mindennapoknak.

Örömmel megosztom a tapasztalataimat, ha Ön is megosztja az elképzeléseit velem. Csak próbálja fel az általam Önnek javasolt szemüvegkereteket is - még ha azok között akad esetleg meglepő is -, és utána válasszon szabadon! Segíthetek?

NAGY BETTINA
látszerész
Szeretem ahogy a vásárlók egyedi igényei konkrét szemüvegként megvalósulnak a kezemben, és alig várom, hogy átadhassam nekik
Több mint 20 éve vagyok a szakmában. Dolgoztam nagyobb cégnél és kisebb optikában is. Mindkettőnél más-más területen gyarapítottam az ismereteimet.

2007 óta látszerészként segítem a vásárlókat a megfelelő szemüvegkeret megtalálásában, és az ahhoz való szemüveglencsék elkészítésében.

Mindig örömmel tölt el, ha a vásárlók elégedettek az általam készített szemüvegükkel és szívesen viselik.

KŐVÁGÓ-BALÁZSI IRMA
látszerész
Mindig feldobja a napom, ha egy kisgyermek mosolyogva integetve lép ki az ajtón  
28 éve dolgozom Dr. Soproni Anna szemészorvos mellett. A gyermekek szeretete és őszinte segítségnyújtási szándék vezeti a mindennapjaimat.

Munkaidőmet a vizsgálatokban való részvétel, a páciensek koordinálása és a velük való kapcsolattartás, valamint az adminisztrációs feladatok elvégzése tölti ki.

Aktív segítője vagyok a szemészorvosoknak, a hozzánk forduló szülőknek és a gyerekeknek. A mai napig odaadással végzem a munkámat, mert a gyerekek csillogó szemeivel egyszerűen nem lehet betelni.

BOROSNÉ BULICZA ANDREA 
szemészeti szakasszisztens, gyermekápoló
A legnagyobb öröm, ha a kontrollvizsgálaton azt tapasztaljuk, hogy a gyermek éleslátása fejlődik, illetve 100%-os
25 éve dolgozom az egészségügyben a szemészet szakterületén. 5 éve foglalkozom gyermekekkel, ami 3 gyermekes édesanyaként óriási öröm számomra.

Ugyanakkor igazi kihívás is, hiszen gyakran fordul elő, hogy még egészen kicsi, csecsemőkorú, illetve óvodás gyermekeket kell vizsgálnunk, akik még nem értik, hogy mi történik velük.

Éppen ezért, ha érzem, hogy a szülő vagy a gyermek izgul, igyekszem megnyugtatni őket. Szeretem látni, amikor a vizsgálat végén mosolyogva köszönnek el, vagy vidáman elindulnak az optika felé, hogy a szebbnél szebb szemüvegkeretek között válogathassanak.

BENCZE ALIZ
egészségügyi asszisztens
A legfontosabb számomra, hogy a kisgyermekek és a szüleik aggodalmát enyhítsem, sőt jó élménnyé alakítsam  
48 éve gyermekekkel kapcsolatos munkát végzek, ebből 30 éve szemészeti szakasszisztensként dolgozom.

Még gyermekkoromban több hetet kórházban töltöttem, és akkor döntöttem az egészségügyi pálya mellett. A gyermekeim születése óta pedagógiai és kommunikációs fejlesztő tréningeken képezem magam tovább.

Úgy érzem, értek az emberek nyelvén, és hiszem, hogy a munkám segíti a szakszerű ellátáson kívül a pici, a kicsi, a nagy, és a felnőtt pácienseink elégedettségét is.

HEGYINÉ BAJKÓ ERZSÉBET  
szemészeti szakasszisztens
KÉRJEN IDŐPONTOT!
Csak hívja a DR OPTIK rendelőjét Zugló szívében +36 1 460 8988, vagy adja meg az adatait és keresni fogjuk.
*
*
*