Minden, ami szemészet, optika, éles látás - gyerekeknek, felnőtteknek, időseknek is

Milyen értékeket rejtenek a multifokális lencse árak? Hogyan képesek 1 szemüveggel 3 szemüveget pótolni, és még mit tudnak nyújtani a 40 év felettieknek?

Tudjon meg többet  

Miért van óriási különbség az olvasószemüveg árak között? Lásson tisztán, ne csak élesen! Ezeket a szempontokat fontos tudni olvasószemüveg vásárlása előtt.

Tudjon meg többet  

Forradalmi áttörés: a világon elsőként a japán Hoya Miyosmart szemüveglencse akár 60%-kal képes lassítani a rövidlátó gyerekek látásromlásának mértékét.

Tudjon meg többet  

Rendszerint mikortól javasolt? Kik lehetnek kivételek, és miért? Mi határozza meg, hogy egy gyermeknek hány éves kortól ajánlott a kontaktlencse viselése?

Tudjon meg többet  

Gyors látásromlás 40 év felett? A Dr Optik+ látásvizsgálat 40 év felettieknek segít, mert a korábbiaknál alaposabb szűrés és speciális lencsék szükségesek. Miért?

Tudjon meg többet  

Milyen panaszokat okozhatnak a kész olvasószemüvegek: köztük a Rossmann olvasószemüvegek és dm olvasószemüvegek? Dr. Serfőző Csilla - szemész szakorvos válaszol.

Tudjon meg többet  

A színtévesztés javítása megoldható egy egyedülálló színtévesztés teszt elvégzése után a legkorszerűbb COLORON® szemüveggel. Próbálja ki!

Tudjon meg többet  
Ne maradjon le a hasonló hírekről, újdonságokról, ajánlatokról, kedvezményekről!
*
*